Najnovejše

Arhiv novic

Dobrodošli na moji spletni strani.

Želim vam veliko užitkov, predvsem  ob listanju GALERIJE. V njej boste našli največ motivov iz narave, ne bo manjkalo pa tudi nekaterih drugačnih. Upam, da boste kot obiskovalci dobili vse potrebne informacije o meni in mojem fotografskem delu. Trudil se bom, da bi bila spletna stran pregledna in prijazna za vse, ki si želite ogledati del mojega ustvarjanja in me na nek način tudi bolje spoznati. 

Naj uvodoma povem, da je spletna stran še vedno v fazi izdelave, saj se v galerijo dnevno nalagajo pripravljene fotografije po posameznih kategorijah, odvisno pač od razpoložljivega časa administratorja. Upam na čim manj porodnih krčev in da bi ta faza minila brez vidnejših zapletov za kar se vam vnaprej opravičujem. Spletna stran se bo ažurno prenavljala in skrbela, da bodo nove fotografije vedno na razpolago za ogled slehernemu obiskovalcu.

Ponudil sem vam možnost KONTAKTA in vesel bom, če bom dobil tudi vaše mnenje, ki mi bo pomagalo še izboljšati stran. V rubriki POVEZAVE pa lahko najdete pot do nekaterih koristnih informacij na fotografskem in naravoslovnem področju ter si ogledate spletne strani še nekaterih prijateljev, mojstrov naravoslovne fotografije pri nas in v tujini.

Hvala za obisk in ogled. Želim vam lep dan!

© Miran Krapež photography | Vse pravice pridržane! | All rigths reserved!